Naar home

Studs

Materiaal stud
  1. Aluminium
  2. Wit goud
  3. Zilver
  4. Goud

13 Item(s)

Set Descending Direction
per page

THE BRAND WITH THE TWO STUDS

Meer over Studs Collectie
Sluit

Alle studs van edelmetaal worden in het Niloo atelier door onze edelsmid volledig met de hand vervaardigd. Van elke stud is een aparte matrijs gemaakt waar het edelmetaal in wordt gegoten. Na uitharding wordt de stud ontdaan van braampjes en oneffenheden. Vervolgens wordt het gepolijst en verder afgewerkt. Als de Stud klaar is krijgt het aan de onderzijde het Meesterkeurmerk en het Niloo logo ingeslagen. Dit is uw garantie dat het een echte Niloo Stud betreft.

Er zijn diverse modellen. Het basismodel is een ronde Stud. Deze is verkrijgbaar in Aluminium en Old Silver. Elke armband wordt standaard geleverd met één van deze twee basisstuds. Welke dat is is afhankelijk van het model armband. Optioneel kunt u kiezen voor een Stud uit massief edelmetaal zoals zilver (925 Sterling) of goud (wit, geel, rosé). De prijzen voor deze studs zijn afhankelijk van de goudkoers. Op onze site staat altijd de actuele prijs per stuk.

De Organic is de meest pure stud in de vorm van een zilverklompje, deze staat erg fraai bij een doorleefde armband maar zeer zeker ook bij een luxer model. 
Flat is de meest minimalistische stud die subtiel aanwezig is en een moderne uitstraling heeft.

Als kers op taart is het ook mogelijk om een (edel)steentje te laten plaatsen. U heeft keuze tussen Turquoise, Amethist en Topaas. Dit zijn echte stenen en worden professioneel met de hand gezet. Op verzoek kunnen wij ook door u geleverde steentjes plaatsen. Prijs hiervan is in overleg. 

Tevens is het mogelijk om uw stud te laten voorzien van een inscriptie (m.u.v. de Organic) bijvoorbeeld de voorletter van uw geliefde of een cijfer.

U kunt altijd achteraf studs bij bestellen. Dit is leuk om cadeau te geven of gewoon ter afwisseling van uw huidige studs. Zo kunt u uw armband steeds aanpassen aan uw outfit door met de studs te variëren.