Naar home

Rattlesnake Wide

€ 59,00
  • 4
  • Buffel
  • Bruin
  • Wide (4,5cm)
Product Details
Sluit

Details

Deze gevaarlijke Rattlesnake Wide armband zoekt een baasje die zijn of haar mannetje staat. De Rattlesnake heeft als kenmerk een unieke zwart/bruine diepsnede print gebaseerd op de schubbestructuur van de alom, op de steppe beruchte, Ratelslang.

De armband heeft langs de zijkanten een lichte lijn lopen wat mooi contrasteert met de zwart gevoerde binnenzijde. Dit is nubuckleer dat garant staat voor optimaal draagcomfort. Rondom is de armband afgestikt met zwart garen. Het Niloo logo is aan de binnenkant geplaatst. Uw garantie van echtheid. In de loop der jaren zal de armband nog meer karakter krijgen en helemaal naar uw pols gaan staan.

De Rattlesnake wordt geleverd met 2 Old Silver studs.

Opmerking: Omdat een slangenhuid nooit egaal van structuur is, aan de buikzijde zijn de schubben grover en groter dan op de rug, en wij dit met deze print zo dicht mogelijk benaderen, is het voor ons ondoenlijk om op schubbengrootte te rangschikken. U kunt bij uw bestelling wel aangeven of u een grove of een fijne schubbestructuur mooi vindt. Hier zullen wij dan zoveel mogelijk rekening mee houden.