Naar home

THE BRAND WITH THE TWO STUDS

Meer over Luxury Collectie
Sluit

De armbanden uit de Luxury lijn zijn veelal vervaardigd uit bijzondere exotische leersoorten zoals Aqualeather®, waterslang en python. Door hun luxe uitstraling en duurdere leersoorten kunnen deze armbanden zowel casual gedragen worden als onder een chique outfit. In combinatie met gouden of zilveren Studs (evt met edelsteen) maakt u van uw Niloo een exclusief sieraad. Aan u de keuze!

Alle armbanden zijn soms beperkt leverbaar maar altijd exclusief. De Luxury lijn is steeds in beweging en vernieuwend. De armbanden van de Limited Edition (Led) worden eenmalig en gelimiteerd uitgebracht en zijn daarmee extra uniek.

De armband is instelbaar op de breedte van uw pols en verkrijgbaar in de maten Wide (4,5cm breed), Medium (3,5cm breed) en Smal (2,5cm breed). Elke armband is 27cm lang en standaard voorzien van 2 aluminium sluitknopjes, de zogenaamde “studs”. Vandaar dat Niloo ook bekend staat als ‘The brand with the two Studs’.

U kan uw armband nog meer personaliseren door de aluminium studs te vervangen door studs gemaakt uit een edelmetaal naar keuze of van een andere vorm, eventueel voorzien van een (edel)steentje of inscriptie. Kijk voor de mogelijkheden onder het hoofdstuk STUDS.