Naar home

Business

THE BRAND WITH THE TWO STUDS

Meer over Business Collectie
Sluit

De armbanden van de NILOO Business lijn zijn sober en stijlvol afgewerkt. Wij gebruiken hiervoor bijzondere leersoorten zoals Yak en struisvogel, elk met een eigen karakter en subtiele klasse.

Deze armbanden dragen perfect bij uw zakelijke outfit. Enkele modellen hebben een gekleurde binnenkant. De armbanden zijn hiermee subtiel te combineren met bijvoorbeeld een stropdas of andere accessoire. In combinatie met gouden of zilveren Studs (evt met edelsteen) maakt u van uw Niloo een exclusief sieraad. Aan de ene arm draagt u uw horloge en aan de andere arm uw NILOO!

De armband is instelbaar op de breedte van uw pols en verkrijgbaar in de maten Wide (4,5cm breed), Medium (3,5cm breed) en Smal (2,5cm breed). Elke armband is 27cm lang en standaard voorzien van 2 aluminium sluitknopjes, de zogenaamde “studs”. Vandaar dat Niloo ook bekend staat als ‘The brand with the two Studs’.

U kan uw armband nog meer personaliseren door de aluminium studs te vervangen door studs gemaakt uit een edelmetaal naar keuze of van een andere vorm, eventueel voorzien van een (edel)steentje of inscriptie. Kijk voor de mogelijkheden onder het hoofdstuk STUDS.