Naar home

Watersnake Narrow

€ 89,00
  • 6
  • Waterslang
  • Groen
  • Narrow (2,5cm)
Product Details
Sluit

Details

Deze Watersnake armband is volledig met de hand vervaardigd uit duurzaam geproduceerde huid van de waterslang. Alle huiden zijn CITES (hyperlink naar www.cites.org) gecertificeerd.

Waterslang heeft een mooie, zeer fijne schubbenstructuur over de hele huid en is er in verschillende kleuren, van bruin tot wit. De huid heeft een smalle, langwerpige vorm en is zeer kwetsbaar. Het lijkt wel een beetje op perkament. Voor het verwerken van dit slangenleer is het altijd raadzaam om het aan de achterzijde te beplakken met een dikkere leersoort, om het sterk te maken en 'stand' te geven. Niloo gebruikt hiervoor eersteklas nubuckleer. Door het dragen kunnen sommige schubjes een beetje omhoog gaan staan en de armband daarmee een levendigere uitstraling krijgen.

Elke armband is aan de binnenkant gestoffeerd met mooi zacht nubuckleer voor optimaal draagcomfort en voorzien van het Niloo® logo. Uw garantie van echtheid. De armband is rondom afgestikt met extra fijn garen om zo veel mogelijk van de natuurlijke schakering te laten zien. 

De Watersnake armbanden zijn verkrijgbaar in de maten Wide en Narrow.