Naar home

Aqualeather Orange Wide

€ 139,00
  • 2
  • Aqualeather
  • Oranje
  • Wide (4,5cm)
Product Details
Sluit

Details

Deze Aqualeather armband is volledig met de hand vervaardigd uit één van de meest exotische leersoorten ooit geproduceerd namelijk Aqualeather.Aqualeather is leer afkomstig van de Victoriabaars, een Oost-Afrikaanse roofvis. Experts in de looierij over heel de wereld zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit luxueuze leer tot zijn huidige vorm.

Aqualeather is een dunne (1-1,5 mm) zacht aanvoelende stof met een chique uitstraling en een uniek fraaie structuur dat onmogelijk te simuleren is. Het is sterker dan rund- of haaienleer.

Elke armband is gestoffeerd met mooi zacht nubuckleer voor optimaal draagcomfort en rondom afgestikt. Aan de binnenkant is het Niloo logo aangebracht. Uw garantie van echtheid.

De armband is instelbaar op de breedte van uw pols en verkrijgbaar in de maten Wide (4,5cm breed), Medium (3,5cm breed) en Smal (2,5cm breed). Elke armband is 27cm lang en standaard voorzien van 2 aluminium sluitknopjes, de zogenaamde “studs”. Vandaar dat Niloo ook bekend staat als ‘The brand with the two Studs’.

U kunt uw armband nog meer personaliseren door de aluminium studs te vervangen door studs gemaakt uit een edelmetaal naar keuze of van een andere vorm, eventueel voorzien van een (edel)steentje of inscriptie. Kijk voor de mogelijkheden onder het hoofdstuk STUDS.