Naar home

Aqualeather Orange Narrow

€ 99,00
  • 4
  • Aqualeather
  • Oranje
  • Narrow (2,5cm)
Product Details
Sluit

Details

Deze Aqualeather Burned Orange armband is volledig met de hand vervaardigd uit één van de meest exotische leersoorten ooit geproduceerd.

Aqualeather is een dunne (1-1,5 mm) zacht aanvoelende stof met een chique uitstraling en een uniek fraaie structuur dat onmogelijk te simuleren is. Het is sterker dan rund- of haaienleer. Aqualeather is afkomstig van de Victoriabaars, een Oost-Afrikaanse roofvis.

Elke armband is aan de binnenkant gestoffeerd met mooi zacht nubuckleer voor optimaal draagcomfort en voorzien van het Niloo logo. Uw garantie van echtheid. Als extra afwerking is de rand rondom afgestikt.

De armband is instelbaar op de breedte van uw pols. Elke armband is 27cm lang en standaard voorzien van 2 aluminium sluitknopjes, de zogenaamde “studs”. Vandaar dat Niloo ook bekend staat als ‘The brand with the two Studs’.

U kunt uw armband nog meer personaliseren door de aluminium studs te vervangen door studs gemaakt uit een edelmetaal naar keuze of van een andere vorm, eventueel voorzien van een (edel)steentje of inscriptie. Kijk voor de mogelijkheden onder het menu STUDS.

You may also be interested in the following product(s)